Sot në orën 14:00 është zhvilluar shorti për raundin “play off” të Ligës së Konferencës.

Në Nion të Zvicrës është bërë tërheqja e goglave dhe janë përcaktuar ndeshjet që do të zhvillohen në datat 18 dhe 25 gusht.

“Play off”-i i Ligës së Konferencës mund të ketë një derbi shqiptar.

Nëse Shkupi eliminohet nga Shamrok Roversi në Europa Ligë, atëherë do të përballet me fituesin e sfidës Ballkani-KI Klaksvijk.