Prezent në prezantimin e Gigi Simoni Awards ku trajneri i Milanit, Stefano Pioli mori çmimin “Gentleman Award”, presidenti i Serie B, Mauro Balata, foli për mediat ku ndër të tjera ndaloi edhe te Botërori ku Italia e tij mungon.

“Menduam se ishte e rëndësishme dhe e drejtë të vazhdonim të kënainim fansat me ndeshjet e Serie B edhe në këtë periudhë.

Kishim shumë kërkesa për të vazhduar dhe kemi rezultate të shkëlqyera. Kemi bërë një punë të mirë me partnerët tane për të rritur kualitetin e ligës dhe produktin televiziv.

Botërorin nuk po e ndjek fare pasi Serie B po më kënaq jashtë mase. Ka më shumë spektakël. Njerëzit kanë humbur emocionet e Kupës së Botës. Sa herë ka ndeshje të Serie B unë i shoh dhe vertët më shijojnë shumë.”-tha Balata./newsport/