Paraditen e sotme e bija- Vesa 17 vjeçare i ka nderruar jete dhe padyshim qe hidherimi tek Alban Hasani dhe e gjithe familja e tij eshte i papershkrueshem.

Megjithate vete Albani permes nje komunikimi te shkurter me “Shkodra Sport” ka dashur te falenderoje te gjithe stafin e Spitalit Rajonal Shkoder per perkujdesjen e treguar.

“Zoti e paska shkruar qe Vesa te largohet nga ne shume para kohe, megjithate ne emrin tim dhe te familjes time, dua te falenderoj te gjithe personalin e Spitalit Rajonal Shkoder, ne veçanti reanimatoret dhe infermieret per perkujdesjen e treguar.

Faleminderit per gjithçka bete per vajzen tone, por Zoti mesa duket e deshi ate per vete”- eshte shprehur Alban Hasani ne kete moment shume te veshtire.