Ankandi për Bremer vazhdon. Pas parakalimit të Juventusit, Interi është aty dhe tenton të riniset.

“Zikaltërit” i ofrojnë Torinos 30 milion euro plus bonuse dhe kartonin e Casadei, jo në formë huzimi, por përfundimisht.

Casedei vlerësohet afërsisht 7.5 milion euro.

Situata tani nxehet akoma edhe më tepër me rivalët që kërkojnë me ngulm një emër të vetëm në merkato.