Dilemat per te ardhmen e ekipeve te ndryshme te KF Murlanit kane shoqeruar te gjithe pjestaret e saj prej dy muajsh. Fakti qe mungon mbeshtetja ka bere qe drejtuesit e klubit te mendojne fillimisht edhe per reduktimin e tyre, por duket se kjo nuk do te ndodhe.

Me nje postim te diteve te fundit, Murlani ka bere jo vetem qe nuk do te kete ulje te numrit te ekipeve, por ftohen edhe te rinj e te reja te tjera te bashkohen me kete emer i cili ka hyre ne vitin e trete te ekzistences se tij duke u bere gradualisht edhe faktor jo vetem ne futbollin amator ne Shkoder, por edhe me gjere.

“Komunikojme se se shpejti fillojme me regjistrimet e Akademise te Futbollit te Murlanit per sezonin e ri 2022-2023, per te gjitha grupmoshat nga U7-U9-U11-U13-U15-U17-U19 si dhe per skuadrat e para te vajzave Superjore dhe te djemve kategoria e dyte. Info tel 0692060525 ose Prane fushes te sportit Barbullush. Ju mirepresim”- shkruhet ne postimin e tij.

Si rrjedhoje tashme duket se planet jane bere dhe mbetet vetem nisja e punes me te gjitha keto ekipe. Po ashtu mendohet se do te kete edhe disa ndryshime ne listen e trajnereve qe do te punojne me to, por e gjitha behet me qellimin e mire per t’i bere ato konkurruese ne te gjitha nivelet./SHKODRA-SPORT.COM/