Opinion nga Edi MARTINI

Ne nje status qe kam shkruar ne fsb ne kohen kur Kosova u pranua ne uefa dhe fifa si te gjithe u gezova edhe un por e kam theksuar me te madhe qe Kosova e ka shum te veshtire rrugen per te bere nje kombetare te mire. Nuk mjafton vetem deshira.

Duhet rregull disipline ne loje dhe shume profesionalizem .ka lojtare shume te mire por ajo qe fiton ne futboll eshte grupi dhe vetem grupi. Nje gje me ka bere pershtypje ne kosove qe kam njohur vetem gjenerala dhe asnje ushtar te ushtrise se nderuar UÇK e pra miq po ju them se lufta fitohet me ushtare. Duhen 11 ushtare ne fushe dhe jo 11 gjenerale……