Siç pritej, Stuttgart dëshmohet gjithashtu të jetë një arrë e vështirë për t’u thyer ne Bundesliga dhe – ne vend qe te perfitonin nga hapi fals i Bayern Munich qe humbi me poshterim dhe 5 gola ndaj Frankfurt – liderët e kampionatit, Bayer Leverkusen, nuk shkuan me shume se nje barazim qe eshte i treti sezonal per skuadren e Xabi Alonsos, e cila ende nuk e ka provuar shijen e humbjes.

Skuadra e Xabi Alonso barazoi 1-1: vendasit kaluan në avantazh me Fuhrich, por ne pjesen e dyte ishte talenti Wirtz-i ai qe gjeti golin e zakonshëm dhe solli te pakten 1 pike ne shtepi per “Aspirinat”.

Kështu arratisja e mundshme e Aspirinave shuhet dhe ngec ne vend, te pakten një psherëtimë lehtësimi për Bayern qe nuk e shet kreun edhe aq larg tashme.