Pas seleksionimeve te bera ditet e fundit, Zyra Rajonale e FSHF ne Shkoder ka perzgjedhur edhe futbollistet me te mire te U-15, qe do te perfaqesojne ekipet kombetare rajonale te kesaj zone.

Keshtu, per Kombetaren U-15 te zones se Shkodres jane perzgjedhur 21-futbolliste dhe ata jane nga ekipet perkatese te Akademive te ndryshme te qytetit. Kujtojme ketu se, kjo Kombetare drejtohet nga trajneri i njohur shkodran Astrit Prenci.

Me poshte, eshte edhe lista e Kombetares U-15 te zones se Shkodres. 21 futbollistet e perzgjedhur i takojne 7 ekipeve ku kryesojne Atletik Klub dhe Djelmnia shkodrane me nga 4 futbolliste te grumbulluar, e me pas Vllaznia e Shkodra me nga 3 si dhe Don Bosko, Veleçiku e Ada me nga 2 lojtare./Maringlen ZHIVANI/

Lista e Kombetares rajonale U-15 te Shkodres:

1) Manuel Doci – Don Bosko

2) Angjelo Lumci – Atletik Klub

3) Kristian Demiraj (pa ekip)

4) Nikola Mllugja – Djelmnia Shkodrane

5) Arber Jukaj – Vllaznia

6) Oneis Lisaj – Vllaznia

7) Ronaldo Thercaj – Veleciku

8) Sokol Uldedaj – Veleciku

9) Orges Halili – Shkodra

10) Brendon Krepi – Djelmnia Shkodrane

11) Aron Hasanaj – Atletik Klub

12) Enriko Gjeloshi – Ada

13) Elvis Ymeraj – Atletik Klub

14) Argent Nika – Djelmnia Shkodrane

15) Donard Marku – Shkodra

16) Andrea Gjeka – Ada

17) Luis Tinaj – Don Bosko

18) Nikol Thana – Vllaznia

19) Erison Bajrakurtaj – Shkodra

20) Armando Vuksani – Atletik Klub

21) Julian Bushati – Djelmnia Shkodrane