Faqja e njohur e merkatos, ajo “transfermarkt”, ka bere perditesimin e fundit te vleres se lojtareve te te gjithe ekipeve, pikerisht pas paraqitjeve te bera muajin e fundit prej tyre.

Ajo qe bie ne sy eshte rritja e dukshme e vleres se Liridon Latifit i cili muajin e kaluar vleresohej 275 mije euro, ndersa tani 350 mije, duke qene sebashku me Ardit Krymin, dy futbollistet me vleren me te madhe aktualisht ne treg.

Por nga ana tjeter, ka nje renie te vogel te vleres se Esin Hakajt, Mevlan Adilit, Fahrudin Djurdjevic, Ardit Hoxhajt, Darko Bulatoviç e Bojan Zogoviç.

Nderkohe, ne krahasim me muajin e kaluar, kane rritje te vleres se tyre ne treg Fjoart Jonuzi, Ante Aralica, Kristi Qarri, Klejdi Paloka dhe Geralb Smajli.

Ja vlera aktuale e te gjithe futbollisteve te Vllaznise ne treg:

1. ARDIT KRYMI 350 mije euro

2. LIRIDON LATIFI 350 mije euro

3. FJOART JONUZI 325 mije euro

4. ESIN HAKAJ 325 mije euro

5. ERDENIS GURISHTA 300 mije euro

6. MEVLAN ADILI 300 mije euro

7. VICTOR DA SILVA 275 mije euro

8. ANTE ARALICA 275 mije euro

9. ZINEDIN MUSTEDANAGIC 250 mije euro

10.FALLOU DIAGNE 200 mije euro

11.FAHRUDIN DJURDJEVIC 200 mije euro

12.ARSID KRUJA 200 mije euro

13.ARDIT HOXHAJ 200 mije euro

14.ELVEDIN HERIC 200 mije euro

15.ARSID KRUJA 200 mije euro

16.MICHAEL PANOS 200 mije euro

17.MEHDI ÇOBA 175 mije euro

18.ABDURRAHMAN FANGAJ 150 mije euro

19.DARKO BULATOVIC 125 mije euro

20.BOJAN ZOGOVIC 125 mije euro

21.UHEID HOXHA 75 mije euro

22.KRISTI QARRI 50 mije euro

23.EGZON SHIMAJ 50 mije euro

24.KLEJDI PALOKA 50 mije euro

25.GERALB SMAJLI 50 mije euro

26.ERALDO DEDA 25 mije euro