Maget dhe Sembene vijojnë të këmbëngulin për largimin nga Partizani.

Dy të rinjtë, të cilët kanë kontratë deri në verën e vitit 2025, nuk janë të kënaqur me hapësirat, që u janë vënë në dispozicion dhe prej thuajse dy javësh nuk pranojnë të stërviten.

Sembene ka pasur një takim me drejtuesit dhe këta të fundit i kanë kërkuar një dëmshpërblim prej 30 mijë eurosh për ta lënë të lirë.

Nga ana tjetër Maget është ulur