Të shpëtosh për një “qime floku” thotë populli, kështu ndodhi edhe me komentatorin e hokejit në akull, Pierre McGuire gjatë një ndeshje.

Duelet në fushë mes lojtarëve dihet se janë të ashpra, por këtë herë komentatori desh u bë viktimë e topit të kësaj loje, që në fakt ka formën e një gome rrethore.

Kamerat kanë kapur me pamje të ngadalësuar teksa ky mjet i kalon milimetra para fytyrës së McGuire dhe përplaset fuqishëm në xhamin e kamerës./telesport/