Saliu Sembene, i ardhur në verë te të kuqtë, përfitoi nga mungesat e shumta në mbrojtje dhe arriti të luajë rregullisht nën drejtimin e Dajës.

Megjithatë, Mehmeti nuk e preferon, madje mbipopullimi në ekipin e parë e ka shtyrë klubin ta adresojë 20-vjeçarin në ekipin U-21.

Por, Sembene ka bërë rezistencë me argumentin se ka firmosur si lojtar i ekipit të parë dhe nuk ka përse të luajë me ekipin e dytë.

Për momentin ai po stërvitet nën urdhrat e Mehmetit, por mbrojtësi nuk ka luajtur thuajse aspak. Si rrjedhoje pritet qe te mos jete i gatshem edhe per ndeshjen me Vllaznine kete fundjave.