Përveç ekipeve më të mira që kanë qenë Atletik e Shkodra sipas grupmoshave respektive, organizatorët e “Autochthonous” kanë dhënë edhe disa çmime të tjera për më të mirët e kësaj kupe. Një vlerësim ky i ardhur nga Shkodra Sport Event e cila ne bashkepunim me Federaten Shqiptare te Futbollit me perfaqesues z.Hysen ZMIJANI dhe me Bashkine Shkoder me perfaqesues znj.Vinifreda GAZULLI ishin organizatorët e kësaj kupe.

Kategorite pjesemarrese kane qene u-9 dhe u-11.Ne kategorine u-9 moren pjese 4 ekipe: Shkodra, Shkodra 2006, Atletik, Shpresa.Ne finale u ndeshen ekipin i Shkodra-Shkodra 2006 ku fitues doli i ekipit te Shkodra me penallti 7-6 pas rezultatit 3-3 ne kohen e rregullt. Ne vend te trete u shpall ekipi i Shpreses i cili mundi ne penallti ekipin e Atletik me rezultatin 5-4 pas rezultatit 2-2 ne kohen e rregullt.

Ne kategorine u-11 morren pjese 9 ekipe : Atletik, Scutari, Vllaznia, Shkodra 2006 a, Shkodra 2006 b, Rozafa, Shpresa, Shkodra, Djelmnia. Ne finale u ndeshen ekipi i Atletik me ate te Scutari ku fitues doli ekipi i Atletik me rezultatin 2-1.
Ne ceremonine e mbylljes u vleresuan lojtaret me te spikatur te kupes.

1-Lojtari i se ardhmes Dario Mehmetaj (Shkodra 2006)

Kategoria u-9
1-Portieri me i mire Toni Kurti (Shkodra 2006)
2-Mbrojtesi me i mire Geri Lleshi (Shkodra 2006)
3-Mesfushori me i mire Arbes Lekaj (Atletik)
4-Sulmuesi me i mire Omar Gucija (Shkodra)
5-Golashenuesi me i mire Aron Sukaj (Shkodra)
6-Lojtari me i mire Gjergj Shabi (Shkodra 2006)

Kategoria u-11
1-Portieri me i mire Ledion Hasandocaj (Shpresa)
2-Mbrojtesi me i mire Gabriel Kulla (Djelmnia)
3-Mesfushori me i mire Eglis Ramadani (Vllaznia)
4-Sulmuesi me i mire Klevis Malaj (Rozafa)
5-Golashenuesi me i mire 1- Imran Fusha (Atletic) 1- Serxho Prendi (Shkodra)
6-Lojtari me i mire Brendon Krepi (Shkodra 2006)