Një 26 vjeçar ka mbetur i plagosur në ambientet e një kalçetoje në Kamëz, pasi kishte shkuar aty për të luajtur bashkë me shokët e tij. Nuk dihet nëse shokët janë zënë me njëri-tjetrin, apo me persona të tjerë që ndodheshin në terrenin sportiv.

Në vendngjarje kanë shkuar efektivë të Komisariatit që mbulon Kamëz dhe pas identifikimit të autorit, janë vënë në ndjekje të tij. I riu është larguar nga kalçetoja pas plagosjes dhe policia i është vënë në ndjekje.

Siç bën të ditur newsport.al, një 26 vjeçar ka mbetur i plagosur në ambientet e një kalçetoje në Kamëz, pasi kishte shkuar aty për të luajtur bashkë me shokët e tij. Nuk dihet nëse shokët janë zënë me njëri-tjetrin, apo me persona të tjerë që ndodheshin në terrenin sportiv.

Në vendngjarje kanë shkuar efektivë të Komisariatit që mbulon Kamëz dhe pas identifikimit të autorit, janë vënë në ndjekje të tij. I riu është larguar nga kalçetoja pas plagosjes dhe policia i është vënë në ndjekje.