Shkodra gjithmone eshte konsideruar nje “hambar” i talenteve te reja dhe keshtu rezulton te jete edhe serish teksa futbollistet e saj kane mbushur ekipet e ndryshme te Shqiperise.

Diten e sotme, gazeta “Panorama Sport” ka bere nje vezhgim te lojtareve te secilit qytet qe luajne ne Kategorine Superiore dhe rezulton se Shkodra eshte ne vendin e pare ne kete drejtim.

Jane plot 27 futbolliste te dale prej saj qe jane bere pjese e Vllaznise por edhe e ekipeve te tjera duke u munduar te japin kontributin e tyre.

Ka mjaftuar ky fakt, qe drejtori i Akademise Vllaznia Alban Neziri, te ngacmoje drejtorin teknik te Tiranes. Permes nje postimi te bere ne rrjetet sociale, zyrtari i klubit shkodran bashke me publikon e fotos se gazetes i shkruan atij te bardhebluve: “Tefik Osmani, mire a?”