Sipas gazetës angleze “The Sun”, Newcastle dëshiron që Neymar të jetë kurora e megaprojektit të tyre.

“AS” tha tashmë këtë javë se braziliani po rimendon largimin e tij për shkak të rezultateve të dobëta evropiane të Paris Saint Germain dhe qëndrimit që ultrasit kanë mbajtur ndaj disa lojtarëve. Problemi kryesor që lindi rreth figurës së tij është se cilët kandidatë mund të mendojnë për të ndërmarrë një operacion të tillë.

Epo, duket se Newcastle është një prej tyre. Ndoshta ose, më saktë, ndoshta ai është i vetmi. Neymar ka një nga pesë pagat më të larta në planet.

Përveç kësaj, jo vetëm që Newcastle duhet t’i paguaj një shumë të konsiderueshme vjetore brazilianit plus bonuse të mundshme nënshkrimi, lojtarin ose vetë përfaqësuesin.

PSG nuk do të lëshojë nënshkrimin më të shtrenjtë në histori nëse nuk ka një shumë të konsiderueshme të përfshirë. Pavarësisht se tashmë është në moshë, sheiku do të dëshirojë të rikuperojë një pjesë të investimit prej 222 milionë eurosh dhe të hyjë në para për atë që supozohet të jetë një revolucion.