Një ngjarje e shëmtuar ka ndodhur në Korçë pak para fundit të ndeshjes mes Skënderbeut dhe Tiranës, e përfunduar me shifrat 1-1.

Teksa autobusi i miqve bëhej gati të shkonte pranë stadiumit për të marrë ekipin, është sulmuar me gurë nga disa tifozë të Skënderbeut, duke shkaktuar dëmë materiale.

Brenda në autobus nuk ka qenë askush përveç shoferit dhe për pasojë nuk ka të lënduar. Klubi i Skënderbeut është distancuar menjëherë nga kjo ngjarje.