Tifozët e Juventusit janë shumë të mërzitur me situatën e Juventusit dhe pas Allegrit, tashmë ultrasit godasin edhe Bonuccin, kapitenin e ekipit.

Në një njoftim në rrjetin e tyre social, ultrasit e Juventusit u shprehën kështu:

“Jemi dëshmitarë të skenave që nuk i kuptojmë dhe na bëjnë të buzëqeshim, ose më mirë skena qesharake të konceptuara nga ata që qëndrojnë si lider, por sillen si një viktimë sakrifikuese. Bonucci kurrë nuk ka qenë lider dhe nuk do të jetë kurrë.

Sjellja e lojtarëve profesionistë si viktima sakrifikuese për të parë kurbën ndërsa ata i shajnë dhe i ofendojnë, duke krijuar një legjitimitet për sfidën një muaj nga fillimi i sezonit është thjesht absurde. Rezultati mund të jetë vetëm formimi i një grup i dobët dhe plot negativitet dhe viktimizime.

Pak e kundërta me çfarë duhet në sport, sidomos në këto nivele dhe në një sport ekipor.Kush e di me cilët lojtar flasin dhe kush i thotë të bëjnë gjëra jashtë profesionit dhe ti i njeh. Po i bëni më shumë dëm shokëve të skuadrës dhe skuadrës së çdo trajneri, trajneri dhe/ose menaxheri që është i paaftë”, vijon Curva bianconera.