U tha se këtë sezon, ata do kishin më prioritet në arbitrim megjithatë këto dy javët e para kjo nuk është reflektuar. Shembulli më i mirë janë ndeshjet e kategorisë Superiore dhe të Kategorisë së parë të kësaj jave. Në 15 ndeshjet e këtyre kategorive, mes 45 gjyqtarëve që kanë abitruar,

ka patur vetëm një shkodran: Melis Dervishi. Ai ka gjykuar si anësor në ndeshjen Kastrioti- Tirana duke treguar një performancë të mirë. Të tjerët, të gjithë…. Pushim