Një aksidenti i tmerrshëm ka ndodhur ditën e sotme në Formual 3. Pilotja 17-vjeçare, Sofia Florsch ka “fluturuar”, jashtë pistës duke thyer shtyllën kurrizore dhe duke dëmtuar rëndë 3 fotografë dhe një kameraman.

Çdo gjë ka ndodhur në xhiron e katërt të garës për Çmimin e Madh të Makaos, ditën e sotme. Nesër pilotja do ti’ nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale, në shtyllën kurrizore.

/newsport/