Nëse flasim për driblime të një kalibri të lartë, atëherë emrat e parë që vijnë menjëherë janë Kristiano Ronaldo dhe Lionel Mesi.

Kjo gjë ndryshon tashmë, pasi driblimin e vitit e ka realizuar Xhesika Silva, teksa ka dribluar kundërshtaren e saj në mënyrë spektakolare.

Takimi mes Belgjikës dhe Portugalisë për femra ka përfunduar me rezultatin 1-1, por driblimi i sulmueses është bërë popullore në internet dhe është kometuar gjerësisht. /vipsport/