Sot në Tiranë është zhvilluar një aktivitet ndërkombëtar në sportin e taekondosë i cili është emërtuar “Tirana Trophy”. Në të morën pjesë disa shtete me 450 garues në total. Nga ekipi i Vllaznisë garuan 16 sportistë të cilët arriten këto rezultate: 3 vende të para, 2 vende të dyta, 10 vende të treta dhe 1 vend i katërt.

Më konkretisht, kampionat janë:
1. Raesa Grudaj në peshën -44 kg ku shpallet dhe sportistja më e mirë për kadet (para të rinj).
2. Amir Kraja -45 kg.
3. Esad Malaj -49 kg.

Nënkampionët janë:
Gersi Bardhi -49 kg.
Hervi Kalaj -36 kg.

Vendet e 3-ta shkojnë për:
Edrit Çoka,
Rei Memçaj,
Reimon Zekaj,
Hervi Kalaj,
Juled Malaj,
Irsa Osmanagiq,
Klejvis Kruja,
Mirtan Hasaj,
Liliana Mema,
Klodian Stafasani.

Vendi i 4-tërt shkon për Aristid Kraja.

Në fund të aktivitetit ekipi jonë në kategorinë e paratërinjve ka zënë vendin e parë dhe është shpallur fitues i tij.