Xhudo, trajnim trajneresh e sportistesh ne Vau Dejes

17 trajnerë, sportsitë e instruktorë i janë nënshtruar një trajnimi në sportin e xhudos. Kualifikimi është realizuar në Vau Dejës që është edhe qendra e xhudos në Shqipëri konkretisht në mjediset e Akademisë “Albani Xhudo Kodokan” e cila drejtohet nga mjeshtri i xhudos Anton Shkoza. Të trajnuarit nga data 21 gusht deri me 27 gusht kanë qenë pjesë e këtij kualifikimi duke qëndruar për 7 ditë me radhë në Vau Dejës.

Shah, Franc Ashiku ne Bullgari per Kampionatin Europian U-18

Kombëtarja e Shqipërisë do të marrë pjesë në Kampionatin Europian të 18 vjeçarëve që do të zhvillohet në sportin e shahut. Gara e rëndësishme për të rinj do të zhvillohet në shtetin e Bullgarisë në qytetin e Albena. Pjesë e kuqezinjve do të jetë edhe shahisti që vjen nga skuadra e Vllaznisë. Bëhet fjalë për të talentuarin Franc Ashiku.

FUTBOLLI I FEMRAVE

HISTORI

error: NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR