Gary Neville prezantoi në Sky Sports një studim të thelluar të tregut të transferimeve të Macnhester United në një dekadë.

Në median britanike, ai dhe Carragher matën performancën e nënshkrimeve të mëdha si një semafor: Jeshile, të verdhë dhe të kuqe.

Në të gjelbër shpëtuan vetëm Ibrahimovic dhe Bruno Fernandez, ndërsa Ronaldo kaloi në të verdhë, dhe 24 lojtarë të tjerë me të kuqe nga Martial te Varane, Sancho, Lukaku, Alexis, Van de Beek e shumë të tjerë.

Të gjithë së bashku i kanë kushtuar United plot 979 milion euro.