Roli i arbitrit në një ndeshje futbolli pavarësisht risive që po aplikojnë FIFA e UEFA, sërish është i rëndësishëm. Me VAR apo pa VAR, arbitri i mirë ka për të mbetur i tillë dhe e kundërta. Në Shkodër ndërkohë ka një Akademi arbitrash e cila është e para e këtij lloji në vendin tonë e cila funksionon në mënyrë perfekte, megjithatë drejtuesit e saj ftojnë edhe të tjerë të rinj e të reja për t’u bërë pjesë e saj.

Për t’ u bërë më pas arbitra, për të shijuar dhe provuar eksperienca të reja, për të zbuluar emocione të veçanta dhe për të qenë në qendër të vëmendjes. Ka qenë presidenti i AASH Said (Saimir) Ahmeti ai që ka bërë një ftesë shumë interesante në emër të Akademisë që drejton:

A e keni menduar ndonjehere te provoni eksperiencat e pafundme qe te jep bota e futbollit?
A deshironi te zbuloni emocionet qe fshihen pas fishkellimes se bilbilit?

A deshironi te jeni ju qendra e vemendjes? A deshironi ju te keni nje shoqeri te re dhe argetuese qe ju mbeshtet?
Akademia e Arbitrave te Futbollit Shkoder ne bashkepunim te ngushte dhe mbeshtetjen profesionale te kryetarit te kolegjiumi Arbitrave Shkoder z.Dritan SALAJ dhe drejtuesin e Akademin e Arbitrimit Shqipetar z.Sokol JARECI nen mbikqyrjen e rregullave te sektorit Te Arbitrimit ne FSHF me nje kujdes te veqant qe po tregon presidenti BAFSH z.Tahir KASTRATI e presidenti i FSHF z.Armando DUKA organizon cdo vit kurse per djem dhe vajza mbi mosha 15 vjec deri ne 25 vjec per tu bere arbitra profesionist dhe te certifikuar futbolli.Ejani ne cdo moment dhe merrni mesimet e duhura prane nesh me nje staf profesionist,ambiente moderne dhe kushte bashkekohore trajnimi!

Kontaktoni me STAFF e Akademis Arbitrave Shkoder
Said (Saimir) Ahmeti
PRESIDENTI
+33660549866 whatsapp
0693674444 viber

– – – – – – – – – – – – – – – –
Kolegjumi Arbitrave Shkoder
KRYETAR Dritan Salaj
+355 69 411 1680 viber

– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Sonil ZEKA
SEKRETARI i AASH&KASH
+355 69 238 7544
whatsapp @viber

– – – – – – – – – – – – – – – – –
KRYETARJA AKADEMISE
SOADA TUSHAJ
+355 69 949 1261 whatsapp

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –
KRYETARI AKADEMIS KOPLIK
Arben CUFAJ
+39 324 9534720 whatsapp
——— ————. —

Dhe sefundi Akademia po realizon nje nga nje bashkepunimet eksperienca e pare me lektor Shqipetaro-Italin Sitiven Lejmoni esht shum pozitive.
Sot po bajme nje tjeter bashkepunim me ish arbitrin pasionant te kolegjiumit shkoder Arben CUFAJ sot ai Jeton dhe arbitron ne itali.

Une Presidenti Akademis Arbitrave Shkoder duke e njohur Arben CUFAJ 15vitesh si djal serioz ne gjitha drejtimet dhe kemi vendos te zgjerojme bashkepunimin duke kriju degen AKADEMIA ARBITRAVE SHKODER & KOPLIK
Facebook-Akademia e Arbitrave te Futbollit Shkoder
Miresevini ne familjen e madhe te AAFSH!