Ai shënoi në minutën e 73’të dhe të 80’të, duke i siguruar edhe fitoren Liverpoolit dhe duke e mbajtur atë në vendin e parë të Premier League.

E pas përfundimit të ndeshjes, Xherdan Shaqiri foli mbi golat e shënuara, duke shprehur edhe kënaqësinë e tij të madhe.

“Këto gola une i dhashë për FSK’në, për ushtrinë e Kosovës. Le ta marrë vesh bota se shqiptarët ‘bombardojnë’. Shqiponja fluturon në qiell”, ka deklaruar Shaqiri pas ndeshjes.

Paraqitja e tij ne ato minuta qe luajti ndaj Manchester United ka qene vertete mbreselenese duke shenuar te dy golat e fitores dhe jo vetem kaq.

Por nga ana tjeter, Shaqiri shquhet edhe per deklaratat e tij te herepashereshme ku nuk perton te ngacmoje edhe te tjeret. Me siguri qe edhe pas kesaj deklarates per ushtrine e Kosoves, do te regojne serbet apo dhe ndokush tjeter por per te, kjo pak rendesi ka.