Sergio Busquets ka dhënë një intervistë së fundmi dhe flet edhe për largimin e Leo Messit nga Barcelona.

“Natyrisht që më mungon Messi, brenda dhe jashtë fushe. Askush nuk barazohej me Messin, ai bëri një diferencë të madhe në atë që na dha.

Pas kaq shumë vitesh është normale të të mungojë, ashtu siç jam i sigurt që i mungon Barcelona”.

“Largimi i tij? Ishte e vështirë në fillim, ishte një tronditje edhe për ne.

Ne jemi ende këtu, por imagjinoni se çfarë përjetoi Leo. Ndryshoi qytetin, ndryshoi ekipin, ndryshoi stilin”, është shprehur Busquets për “RAC1”.