Peshengritja shkodrane, “boom” ardhjesh ne palester

0

E ardhmja e peshengritjes shkodrane eshte e garantuar. Elementi i ri qe mbush çdo dite sallen e ketij sporti, eshte treguesi me i mire per kete gje. Njeri nga trajneret qe punon me ekipin e Vllaznise, Muhamet Tuzi eshte shume entuaziat per punen qe behet dhe deshiren e madhe qe kane te rinjte shkodrane per t’u marre me kete sport.

Emanuel Lushi, e ardhmja e peshëngritjes shkodrane

0

Peshëngritja shkodrane e ajo shqiptare shumë shpejt mund të ketë një tjetër sportist i cili mund të arrijë rezultate të larta Ndërkombetare. Bëhet fjalë për Emanuel Lushin, një djalë 13 vjeçar i cili është pjesë e Vllaznisë dhe çdo ditë stërvitet në palestrën e peshëngritjes. Trajneri i tij Muhamet Tuzi në bazë të të dhënave që ka Emanuali beson se brenda një kohe të shkurter ai do jetë në piedastal në garat Ndërkombëtare duke ndjekur shembullin e peshëngritësit të njohur Erkand Qerimaj i cili ka koleksionuar një sërë medaljesh europiane e botërore.