Menjëherë pas fitores me Bate Borisov, Ilir Daja kishte edhe një thumbim për specialistët e futbollit në Kosovë që e kritikuan disi Ballkanin pas eliminimit nga Ludogorest. Ndërkohët Ismet Munishi, i ftuar në “Dueli Sportiv”, i është kthyer Ilir Dajës.

“I tregoj unë përballë Ilir Dajës nëse na merr gjumi apo nuk na merr gjumi. E di mirë ai se kë e merr dhe kë jo gjumi. Si të dojë Ilir Daja, nuk jemi trajnerë të klaneve dhe të politikës ne.

Të mbyll pakë gojën dhe të vazhdojë, bravo i qoftë. Pavarësisht se është trajner i mirë, Ilir Daja ka mësuar nga trajnerët e Kosovës. E dimë mirë kur nuk ka fituar nga 8 ndeshje.

Bën mirë që drejtuesit duruan dhe nuk shkarkuan. Është trajner i mirë dhe kritikat i kanë bërë hajër”, tha Munishi.