Pas sondazhit të hapur nga mikelthepina.com për tre ditë me rradhë për lojtarin më të preferuar nga ekipi Vllaznia
U17, votimet e sportdashësve kanë nxjerrë fitues mbrojtësin Flori Spahija.

Nga 867 votuesit në këtë sondazh, numrin më të madh të votave e ka grumbulluar mbrojtësi Flori Spahija i cili ka marrë 272 vota, ose 31.37 % të votave. Në këtë mënyrë ai është shpallur fituesi i këtij sondazhi duke rezultuar lojtari më i preferuar i sportdashësve.

Spahija ka spikatur gjatë kampionatit aktual me paraqitjet e saj në rradhët e ekipit Vllaznia U17 por ndërkohë ka qenë edhe pjesë e kombëtares U17.

Në vend të dytë në këtë sondazh është renditur futbollisti Sefa dhe në të tretin Alivoda, duke lënë më pas emra të tjerë si Qerpiku, Papaj etj.
www.shkodrasport.com