Manchester United po kalon një periudhë të keqe ku rezultatet e tyre janë negative dhe jo në favorin e tyre. Ecuria në fillim ishte pozitive me ardhjen e trajnerit të ri, Rangnickm por tashmë duket se ata kanë mungesë goli dhe përqëndrimi në fushën e lojës.

Shembulli i profilit më të lartë për këtë erdhi me eliminimin e FA Cup në duart e Middlesbrough, megjithatë United gjithashtu ka dorëzuar kryesimin kundër Burnley-t dhe Southampton-it, duke humbur pikë në secilën prej atyre ndeshjeve të Premier League.

Tani ekziston një frikë e vërtetë se çështja mund të bëhet psikologjike dhe trajneri i përkohshëm i United, Ralf Rangnick po kërkon ndihmën e një psikologu sportiv për t’i dhënë fund formës së dobët të ekipit.

Rangnick dëshiron të rindërtojë besimin e lojtarëve të tij, veçanërisht me një ndeshje të Ligës së Kampionëve kundër Atletico Madrid në afërsi, dhe ai ka kontaktuar Sascha Lense për të ndihmuar në këtë përpjekje.

Në një histori të publikuar nga Guardian, Lense është sjellë pasi ka punuar me Rangnick në RB Leipzig dhe atij i është besuar adresimi i anës mendore të lojës.