Një foto historike e publikuar në rrjetet sociale, shihet Vllaznia e vitit 1968. Skuadra shkodrane do të ndeshej për Kupë ndaj Tiranës.

Pjesë e skuadrës së Vllaznisë ishin shumra emra të talentuar dhe një ndër ta ishte dhe Ali Mema i cili këtë herë luante për skuadrën shkodrane.

Sipër nga e majta në të djathtë, Frederik Capaliku, Menduh Dedja, Ali Mema, Hajrullah Lekaj, Sabah Bizi, Kol Gjoni. Poshte nga e majta, Zuk Qirici, Nikoll Gjergji, Zija Dani, Halil Puka, Ramadan Komi.

Vllaznija e vitit 1968 .(Për Kupë në Tiranë)

Credit: Bep Coba