Gjimshiti ka realizuar golin e tij të parë me Atalantën dhe ja ka dedikuar A-së së jetës, Alisa-s, të dashurës serbe.

Mbrojtësi shqiptar ka festuar golin e tij të parë, në Serinë A kundër Interit, duke bërë një dedikim prekës për të dashurën e tij Alisa Menkovic.

Sigurisht goditje më të bukur ka bërë në zemrën e saj me atë festim.