Ka përfunduar para pak minutash mbledhja e shefit te garave Lusjen Nurishmi me drejtuesit e Kategorisë së Dytë, në Grupet A dhe B, teksa është vendosur, që kjo kategori të rifillojë në datën 7 qershor, mëson “Panorama Sport”.

Datë kjo e njëjtë me rifillimin e Kategorisë së Parë. Tashme gjerat po marrin rrjedhen e duhur dhe te gjithe kampionatet po behen gati per startin.

Drejtuesve të klubeve iu është dorëzuar dhe kalendari përkatës, për zhvillimin e javëve përkatëse teksa nuk eshte se ka ndonje ngjeshje te madhe te kalendarit.

Në fillim u vendos që Kategoria e Dytë të përfundonte në 29 korrik, më pas kjo datë u ndryshua dhe u la që kampionati të përfundonte në 15 korrik, për t’iu dhanë kohë skuadrave për t’u përgatitur për “Play off”-in.