Dita e sotme është e veçantë për ish-kampionin e madh të mundjes Rrok Bardeli. Ai feston 60 vjetorin e tij të lindjes dhe natyrisht që në një përvjetor të tillë nuk ka sesi t’i mungojnë urimet e shumta të shokëve, miqve dhe kolegëve të tij. 10 titujt kampion, fitoret e panumërta në tapet ndaj kundërshtarëve të ndryshëm, e kanë bërë atë të jetë i veçantë. E me këtë përvjetor, nuk na mbetet gjë tjetër veçse t’i urojmë edhe 100 vite të tjera të lumtura.

Bashkangjitur, një shkrim i publikuar kohë më parë nga “Shkodra Sport” për karrierën e tij sportive.
https://www.shkodrasport.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=9043:rrok-bardeli-kampioni-i-madh-i-vllaznise-ne-mundjen-e-lire&lang=en