Ne foto, kampioni dhe Mjeshtri i Merituar i Sportit ne mundje, i mirenjohuri Rrok Bardeli. 10 vjet kampion i padiskutueshem ne peshat e renda, ai eshte nder emrat me te shquar te ketij sporti ne Shqiperi. Ja vlen ta botojme foton e ketij kollosi te sportit te mundjes.