Ne foto, dy emra te shquar te boksit shkodran, Shyqyri Halili dhe Zef Gjoni duke bere gati nje boksier per ring pikerisht ne nje aktivitet te organizuar ne Korçe ne vitin 1991. Mirenjohja me e madhe natyrisht qe shkon per Shyqyri Halilin, kete kollos te sportit shkodran.