Protesta e futbollisteve te Vllaznise per rrogat e padhena, shoqeruar edhe me bojkotimin e stervitjes nga ana e tyre, ka gjetur edhe mbeshtetjen e Sindikates se Futbollisteve Profesioniste Shqiptare.

Kjo e fundit permes nje njoftimi i eshte drejtuar Klubit te Futbollit Vllaznia dhe per dijeni edhe Asamblese se KF Vllaznia, Keshillit Bashkiak Shkoder e Sektorit Juridik prane FSHF-se, duke i kerkuar zgjidhjen e situates ne favor te futbollisteve.

Sindikata i kerkon klubit shkodran permbushjen e detyrimeev kontraktuale per shlyerjen e pagave te muajve shkurt, mars e prill.

Po ashtu, i kerkon permbushjen e detyrimeve te tjera kontraktuale per futbollistet joshkodrane per t’u siguruar qerate e shtepive dhe ushqimin.

Po ashtu, Sindikata i ka kujtuar drejtuesve te Vllaznise se çdo mase administrative per shkak te ketij veprimi sindikalist, eshte i paligjshem.
www.shkodrasport.com