Gjatë vitit 2016, skuadra italiane e Bologna publikoi këtë video të mënyrës së trajnimit të portierëve të saj. Menjëherë ajo u shpërnda në internet, sidomos në rrjetet sociale, duke u bërë jashtëzakonisht “virale” edhe në forumet sportive dixhitale.

Ushtrimet e veçanta dhe mënyra unike e stërvitjes në rastin në fjalë ka arritur të marrë pothuajse 4 milionë shikime vetëm në YouTube. Ndiqni videon, sidomos nga sekonda e 33 deri në të 55-tën./telesport/