Kina është një nga vendet më të prekura nga Koronavirusi, ku numri i vdekjeve ka qenë shumë i madh.

Megjithatë më e keqja duket se ka kaluar në këtë shtet dhe gjithçka do i kthehet normalitetit. Madje tani po përgatiten edhe për rifillimin e futbollit, i cili tashmë duket shumë afër.

Skuadra e Superligës kineze, Guanzhu Evergrande ka marrë një vendim të papritur për të gjithë, teksa ka ndërprerë menjëherë kontratën e lojtarit të tyre. Bëhet fjalë për Ju Hançao, i cili është filmuar teksa po ndryshonte targën e tij, në mënyrë që të kishte më shumë liri për të udhëtuar dhe të mos kishte kufizime.

Kjo nuk ka kaluar pa u vënë re dhe menjëherë klubi i tij ka vendosur t’i ndërpresë kontratën, me arsyetimin se diçka e tillë është e ndaluar.