Kampionatet e Liges Amatore per Zonen e Shkodres jane mbyllur diten e djeshme duke kurorezuar edhe ekipet me te mira te ketij sezoni. Ndeshja e fundit e tij ka qene ajo finale e grupmoshes U13 ne mes ekipeve te “Atletik A” dhe “Scutari” qe u fitua nga ky i fundit me rezultatin 2-1.

Ne fund te ndeshjes eshte zhvilluar edhe ceremonia permbyllese e te gjithe sezonit, ku sportistet dhe trajneret i ka pershendetur ne emer te Shoqate Rajonale te Futbollit Shkoder, si organizatore e ketyre kampionateve, z. Lazer Matija kryetar i saj.

Me pas eshte bere dorezimi i diplomave dhe kupave per ekipet me te mira. Keshtu, per grupmoshen U13 ne vend te dyte eshte renditur ekipi “Atletik A” me trajner Denis Çokajne, ndersa kampion i kesaj grupmoshe u shpall ekipi “Scutari” me trajner Erjon Hasajn.

Nderkohe per grupmoshen U15 ne vend te dyte eshte renditur ekipi “Djelmnia shkodrane” me trajner Astrit Prençin, ndersa kampion u shpall ekipi “Don Bosko” me trajner Aldair Fishten.

Kesisoj kampionatet e sezonit 2023-2024 jane mbyllur teksa mund te jene shfaqur edhe problematika ne zhvillimin e tyre, megjithate drejtuesit e Shoqates Rajonale Shkoder kane premtuar zgjidhjen e tyre ne sezonin e ri./www.shkodrasport.com/