Ky është një moment vërtetë për t’u mbajtur mend gjatë. Ka ndodhur në vitin 1975. Nëstadiumin “Vojo Kushi”, tre kollose te futbollit shkodran, Ramazan Rragami, Hajrullah Lekaj dhe Leke Koçobashi lene futbollin dhe me kete rast zhvillohet ceremonia e dorezimit te fanellave. Nje dorezim qe “shkon ne dore te sigurte”. Leke Koçobashi ia dorezon fanellen Fatmir Paçramit, Hajrullah Leka ia dorezon Astrit Hafizit dhe Ramazan Rragami ia dorezon Seit Çanges.