Shorti i “Euro2020” e vuri Shqipërinë në grupin H, së bashku me kampionat e botës, Francës, me Turqinë, Islandën, Andorrën, Islandë dhe Moldavinë.

Ndeshjen e parë, kuqezinjtë do ta luajnë në shtëpi kundër Turqisë, me datë 22 Mars. Me kampionët e botës, do të përplasemi në fillim të shtatorit në transfertë. Më poshtë, do të mësoni sfidat e plota të kombëtares kuqezi:

Grupi H:

Ndeshja e parë, 22 Mars 2019: Shqipëri-Turqi

Ndeshja e dytë, 25 Mars 2019: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e tretë, 8 Qershor 2019: Islandë-Shqipëri

Ndeshja e katërt, 11 Qershor 2019: Shqipëri-Moldavi

Ndeshja e pestë, 7 Shtator 2019: Francë-Shqipëri

Ndeshja e gjashtë, 10 Shtator 2019: Shqipëri-Islandë

Ndeshja e shtatë, 11 Tetor 2019: Turqi-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 14 Tetor 201: Moldavi-Shqipëri

Ndeshja e nëntë, 14 Nëntor 2019: Shqipëri-Andorra

Ndeshja e dhjetë, 19 Nëntor 2019: Shqipëri-Francë