Belajdi Pusi është prezantuar zyrtarisht si futbollisti më i ri i Turan Tovuz në Azerbajxhan.

Sulmuesi shkodran i dha fund aventurës së tij me Skënderbeun dhe tashmë është gati për një të re jashtë Shqipërisë.

Ai ka firmosur për një vit e gjysmë, me të drejtë rinovimi dhe për një vit tjetër.

Padyshim qe kjo pervoje e re, e para jashte vendit per te, do te shfrytezohet ne menyren e duhur nga Pusi per te treguar vlerat e tij fhe per te patur nje karriere sa me te suksesshme.