Kjo foto i perket dates 16 shtator 1990. Ne stadiumin “Vojo Kushi” te Shkodres para ndeshjes se kampionatit Vllaznia- Besa (3-2) u zhvillua ceremonia e lenies se futbollit per mjeshtrin e njohur Ferid Rragami. Ai eshte i pari nga e majta e fotos qe po publikojme dhe pas tij me rradhe jane kapiteni i Vllaznise Hysen Dedja, Avenir Dani, Hysen Zmijani, Zamir Shpuza, Arjan Laçja, Isak Pashaj, Ardian Bushati, Ilir Kepaj, Fasli Fakja, Ardian Barbullushi dhe Edmond Lufi.