Ne foton e mesiperme kemi tre emra kampionesh, njeri si trajner Vildan Tufin dhe dy te tjeret, Vera dhe Admir Bregun si sportista. Te tre ata i lidhe diçka e perbashket, gara e kercimeve.


Jo me kot, duke punuar sebashku ne vite te ndryshme, keta tre personazhe te njohura, kane lartesuar edhe emrin e Vllaznise si ne arenen kombetare ashtu dhe ate nderkombetare. Nese per Vera Bregun ka disa vite qe karriera eshte nderprere, dy te tjeret vazhdojne te kontribuojne serish per atletiken.