Xhino Mjeda eshte nje nga volejbollistet me te medhenj te Vllaznia. Karakteristikat e lojes se tij kane qene te veçanta dhe jo me kot, ka qene edhe idhulli i sportdashesve. Ndonese per te nuk eshte shkruar dhe folur shume, Xhino Mjeda mbetet serish nje emer i nderuar per te gjithe ne prandaj dhe ia vlen ta kujtojme herepashere per ate bukur qe na ka dhuruar me lojen e tij ne pallatet e sportit.