Paulin Ndoja dhe Avenir Dani jane dy nder portieret me te shquar ne historine e Vllaznise.


Bashke me ta sigurisht qe jane edhe te tjere duke filluar nga Dode Tahiri e per te perfunduar me Armir Grimen megjithate interesant eshte fakti qe Dani e Ndoja kane punuar prane klubit shkodran edhe si trajner te portiereve duke stervitur dhe nxjerre portiere te talentuar qe kane mbrojtur me shume sukses porten e Vllaznise ne vite.