Ali Bushati, ky emer i madh i volejbollit shkodran dhe atij shqiptar, eshte nderuar kohet e fundit me titullin e larte “Mjeshter i Madh”, dhene nga Presidenti i Republikes. Nje titull i tille atij i eshte dhene pikerisht diten e festimit te 70 vjetorit te lindjes, duke e kthyer ate ne nje feste te vertete. Po kush eshte Ali Bushati? Konsiderohet volejbollisti me i madh shkodran i te gjitha koherave dhe nje nga gjashte me te miret e Shqiperise.