Me te rriturit, Vllaznia ne basketboll per meshkuj preku fundin kete sezon duke zbritur per here te pare ne historine e saj nga kategoria, por krejt ndryshe ka ndodhur me ekipin e Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Ne kampionatin kombetar te Universiteteve te organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar, ekipi shkodran ka zene vendin e pare dhe eshte shpallur kampion.

Studentet e drejtuar nga trajneri- pedagog Ermal Milla, kane mundur ne finale ekipin e Universitetit “Barleti” dhe ne kete menyre kane merituar kupen e vene nga organizatoret, kupe qe ka shkuar fillimisht ne duart e kapitenit Elidon Bitri dhe me pas tek te gjithe sportistet e tjere.

Ky sukses nuk ka kaluar pa marre vemendjen e drejtuesve te larte te Universitetit “LUigj Gurakuqi” teksa ka qene vete rekordja Suzana Golemi qe i ka rezervuar nje pritje te veçante ne zyren e saj duke i uruar per kete sukses dhe njekohesisht duke i falenderuar sepse nderuan Universitetin me kupen e marre./SHKODRA-SPORT.COM/